A-1 Mobile Lock and Key - Jefferson City Missouri Locksmith - Keys Made - Lock Out Service - Locks Installed/Repaired - Lexus and Toyota Reflashing Service - Safe Sales and Service - High Security and Transponder Keys. CALL US AT 573-395-4001

TOYOTA AND LEXUS REFLASHING QUESTIONS AND ANSWERS

1.Question- I lost the keys to my Lexus or Toyota, I called the dealer and he stated I had to replace the computer in order to start my car, Is that my only option?
Answer- No that isn't correct, we can reflash, reprogram or reset your computer and make new keys for your vehicle.

2.Question- Can I get a remote head key for my vehicle? Do you cut these keys?
Answer- Yes, we can provide you with a remote head key. Yes, we can cut these keysand send them with your reflashing order.

3.Question- Why don't the dealers provide this service?
Answer- The dealers just replace the ECM, ECU or ICU that way they make more money.

4.Question- How long does it take to remove the ECM, ECU, ICU from my vehicle?
Answer- Removal usually takes 10-30 mins when done the first time.

5.Question- Why do you need the door lock from my vehicle?
Answer- We use the door lock to check the keys to be sure they work properly. We cando it without but the keys cannot be guaranteed to work, due to a wrong code or locksthat were changed.

6.Question- How long does it take to remove the door lock?
Answer- A person can usually remove the lock in 20-45 mins. A mechanic or auto body professional can remove the lock in less time.

7.Question- Is it cheaper to reflash the computer (ECM, ECU, ICU) or just buy a new computer from the dealer?
Answer- Reflashing or Reprogramming the computer is always a more cost effective solution to the problem.

8.Question- How long does it take to have this service completed?
Answer- We can usually do these the same day we receive it, and send it out the next day.

9.Question- How should I package and ship my ECM, ECU or ICU to you?
Answer- You should wrap the computer up in bubble wrap, put it into a durable box, tape the box closed with approved packaging tape. You need to insure the package for approximately $1500.00, to cover it in case of loss or damage. We insure it when we send it back to you.

10.Question- What is the shipping cost?
Answer- The cost depends on how fast you need it shipped back to you. UPS Next Day Air is the most popular way to ship, the cost is $65.00 for this service. UPS Second Day shipping is $45.00. UPS Ground shipping is $15.00, all these prices include insurance.

11.Question- What is your shipping address?
Answer- Our shipping address is:
A-1 Mobile Lock And Key
6506 Village Rd
Jefferson City, MO 65101

12.Question- My remote key head is cracked, and the key is loose, can you fix this?
Answer- Yes, We can cut a new key with the new shell attached to it. The only thing that needs to done then is to swap the electronic part from the old key to the new remote head key. Replacing the shell is cheaper than buying another new remote head key.

13.Question- I have a valet key that starts my Lexus or Toyota vehicle, I don't want to
reflash my ECM, ECU or ICU at this time, how can you help me?
Answer- We can clone (copy) your valet key, by doing this you don't have to send your computer to us. We would need you existing valet key in order to provide this service.

14. Question- How can I pay for the ECM reflashing service or remote head keys I
would like to purchase?
Answer- We accept Paypal, Money Orders, Credit Cards, Cash, Cashier's Checks, and Personal Checks. If sending a Personal Check, we must wait for 10 days for it to clear.

15. Question- Can you come to my location and perform the ECM removal and
reflashing service?
Answer- Yes, we will come to your location. We service many locations. Please call us for more details.

16. Question- What kind of Remote Head Keys do you sell?
Answer- We have several different kinds of Remote Head Keys that we sell. We have New Lexus Remote Head keys, Aftermarket Remote Head Keys and Refurbished Remote Head Keys. The new Lexus Remote Head Keys are the most expensive, the Aftermarket and Refurbished Remote Head Keys are a better deal. The only difference
between the New Remote Head Keys and the Refurbished Aftermarket Remote Head Keys is the new one has the Lexus Logo on the back of the shell and has new electronics inside the shell. The Refurbished Aftermarket Remote Head Keys have a new blade and a shell without the Lexus Logo on the back of the shell. The electronics
inside these Refurbished Aftermarket Remote Head Keys are used but in perfect working condition. There might be some small scratches and minimal wear on the plastic. All of our Remote Head Keys carry the same warranty. The warranty is for 60 days unless otherwise specified, this doesn't cover damage or abuse.